… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

BREATHING SESSIES

Pranayama

 

pranayama website

🙏 … Let us breathe … 🙏

 

Ademen, Breathing, Pranayama, een inmiddels bekend sanskriet woord dat opgesplitst kan worden in prana, dat levenskr8 betekent, en ayama dat beheersing betekent. En dat is het ook; de beheersing van onze levensenergie. Ademen is een krachtig medicijn dat we altijd op zak hebben. Drie jaar geleden reisde Bart naar India waar hij in een ashram dagelijks 4 uur aan Yoga deed, meditaties bijwoonde, en pranayama beoefende. Hij ontmoet er ‘Jayesh’, een yogi die zijn leven veranderde door hem te tonen hoe contact te maken met het Zelf via meditatie en pranayama oefeningen. Jayesh begeleidt anderen in het los te laten, weg van alle blokkeringen die we zelf hebben geplaatst. Op die manier leren we opnieuw voelen, zien met klare ogen en los te laten wat we zo lang hebben opgehouden. Jayesh leerde Bart oefeningen en nam hem op sleeptouw. Nu biedt hij naast de Stroomkr8 0² ook ademsessies/pranayama aan voor specifieke klachten. Deze sessie kan in groep, maar wordt veelal in privésessies gegeven voor specifieke aandoeningen zoals depressie, angst, groei via ademhaling, …

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen specifiek dieet gevolgd te worden. Je wordt ontvangen op de locatie. We stemmen af(indien dit nog niet is gebeurd via email of telefoon) rond welke thema’s er gewerkt word. Op basis van deze info wordt een aangepast ademhalingsaanbod voorzien dat ongeveer 1u00 duurt.

 

Gerapporteerde voordelen

  • Vernieuwde Energie
  • Ontspannend
  • Gevoel van in je kracht staan
  • Deblokkerend
  • Ruimtegevend

 

Praktisch

Een pranayama sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Stroomkr8 O2

 

🌬️ … I release control … 🌬️

 

Wat zorgt ervoor dat je lichaam beweegt en ademt? Wat regelt er je gevoelens en de manier waarop je denkt en jij je gedraagt? O.a. oude yoga geschriften vertellen ons dat hieraan een verfijnde energie ten grondslag ligt, nl. prana. Prana is totaal verschillend van de elektrische activiteit in je zenuwstelsel, toch vloeit het door heel je lichaam en word je het gewaar als je ademt. Door je ademhaling bij te sturen, kun je ook deze energiestroom sturen.

 

In Stroomkracht O² gaan we circulair gaan ademhalen in groep, met lekkere sjamanistische beats op de achtergrond. We zetten een groepsveld neer dat ons dieper doet zakken in de aarde. Wees niet verbaasd als je handen even krom trekken, of je de noodzaak voelt om je eens goed uit te rekken. Zalig gevoel is dat. Op mentaal, fysiek en energetisch niveau verandert er heel wat door simpelweg te ademen, door toepassing van het medicijn dat je steeds op zak hebt. Je lichaam krijgt een diepe reiniging, blokkades worden opgegeven. Soms komen tranen in de ogen samen met het gevoel ‘ergens’ doorgeademd te hebben.

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen specifiek dieet gevolgd te worden.
Deelcirkel – Tabakswater – Breathing – Deelcirkel
Heb je zin om op deze laagdrempelige sessie langs te komen, nieuwe mensen te leren kennen, je beter te voelen achteraf? Schrijf je dan gauw in en kom maar af! Welkom! 🎯

 

Gerapporteerde voordelen

  • Vernieuwde Energie
  • Verbetering mentaal welzijn
  • Verbeterde spijsvertering
  • Minder Stress
  • Gezondheidsverbetering

 

Praktisch

Een Stroomkr8 0² sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.
Het aanbod van Stroomkr8 wordt aangegeven in de agenda.

 

 

SCHRIJF JE IN