Wie ben ik?

 

20201009_135121

… Bart …

 

Wat loop ik hier te doen op deze aardbol? Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Wie of wat ben ik eigenlijk? Zulke vragen houden me van kinds af aan bezig.
Ik ben een meerwaardezoeker in alles wat ik doe, en die ligt, voor mij, soms in het niets doen.

 

Ik ben 20 jaar op een bewuste manier bezig met een reis in persoonlijke groei. Op mijn 18de zat ik bij de psycholoog, op mijn 21ste liet ik mij inwijden in de 3de graad Reiki, op mijn 25ste kwam ik een eerste keer in contact met het sjamanisme, op mijn 27ste ben ik met Yoga en breathing via Wim Hof aan de slag gegaan. Ik studeerde af op mijn 33ste, als werkstudent, aan de Universiteit van Gent als Master in de lichamelijke opvoeding. Nu op mijn 38ste, gebruik ik Merkaba technieken (6de graad, smaragdorde heler) als helingsvorm. Ik las tientallen boeken rond zelfontwikkeling, ik verdiepte mij in religie en kwam uit bij spiritualiteit.

 

Met Stroomkr8 verwezenlijk ik mijn droom die ik al jaren koester maar het heeft lang geduurd vooraleer ik me er klaar voor voelde. Nu is het moment aangebroken, op een mooier maatschappelijk moment kan het niet gebracht worden, volgens mij, wij zijn de wereld, ik, jij, wij, ons, wij kunnen kiezen welke richting we uit gaan met dit leven.

 

Ik kies voor samen, in verbinding, hart voorop, trauma’s afwerpen, schaduwkanten bekijken, met elkaar en nodig ieder1 uit om dit persoonlijk traject af te leggen, zodanig dat we elkaar daar op die plaats kunnen ontmoeten, om terug verder te groeien.