… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

Pranayama

Breathing sessie

 

india

🙏 … Let us breathe … 🙏

 

Ademen, Breathing, Pranayama, een inmiddels bekend sanskriet woord dat opgesplitst kan worden in prana, dat levenskr8 betekent, en ayama dat beheersing betekent. En dat is het ook; de beheersing van onze levensenergie. Ademen is een krachtig medicijn dat we altijd op zak hebben. Drie jaar geleden reisde Bart naar India waar hij in een ashram dagelijks 4 uur aan Yoga deed, meditaties bijwoonde, en pranayama beoefende. Hij ontmoet er ‘Jayesh’, een yogi die zijn leven veranderde door hem te tonen hoe contact te maken met het Zelf via meditatie en pranayama oefeningen. Jayesh begeleidt anderen in het los te laten, weg van alle blokkeringen die we zelf hebben geplaatst. Op die manier leren we opnieuw voelen, zien met klare ogen en los te laten wat we zo lang hebben opgehouden. Jayesh leerde Bart oefeningen en nam hem op sleeptouw. Nu biedt hij naast de Stroomkr8 0² ook ademsessies/pranayama aan voor specifieke klachten. Deze sessie kan in groep, maar wordt veelal in privésessies gegeven voor specifieke aandoeningen zoals depressie, angst, groei via ademhaling, …

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen specifiek dieet gevolgd te worden. Je wordt ontvangen op de locatie. We stemmen af (indien dit nog niet is gebeurd via email of telefoon) rond welke thema’s er gewerkt wordt. Op basis van deze info wordt een aangepast ademhalingsaanbod voorzien dat ongeveer 1u00 duurt.

 

Gerapporteerde voordelen

  • Vernieuwde Energie
  • Ontspannend
  • Gevoel van in je kracht staan
  • Deblokkerend
  • Ruimtegevend

 

Praktisch

Een pranayama sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.