… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

SUPPORT SESSIES

Merkaba Healing

 

download

⭐ … Mer ka ba ..⭐

 

Meer en meer mensen beginnen te beseffen dat we een multi-dimensionaal wezen zijn. Dat houdt concreet in dat we een leven leiden in deze realiteit (3de dimensie), maar ook in andere realiteiten. We hebben een bewustzijn hier, maar evengoed een bewustzijn in andere dimensies, denk maar aan je hogere zelf bijvoorbeeld. Het totale individuele bewustzijn in de verschillende dimensies heet de persoonlijke ziel.

We hebben een fysiek lichaam met een bewustzijn waarbij alle levenservaring wordt opgeslagen. De merkaba is een verruimd bewustzijnsveld. Bart is 16 jaar geleden aan de slag gegaan met Reiki, maar enkele jaren geleden overgeschakeld naar dit systeem. Voor Bart is het een completer en krachtiger helingssysteem omdat er ‘werk’ verricht wordt in de verschillende(meervoudige) dimensies.

Vanaf heden biedt Bart graag deze laagdrempelige, maar zéér krachtige healingsmethode aan. In een Merkaba sessie worden grote en intense energiestromen vrijgemaakt en gewerkt met mantra’s, gebed & symbolen om heling te brengen.

 

Dag(en) voor en na de sessie en verloop van de sessie

Je drinkt enkel water op de dag zelf en ook de dag erna. Je wordt ontvangen, we stemmen af, stellen een anamnese op om alles op punt te zetten. Jij als cliënt ligt tijdens de sessie rustig neer en je ontspant. Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. De merkabaheling is zéér krachtig & kan nog een tijdje doorwerken. Klachten als hoofdpijn, angsten, allerlei pijnen kunnen verholpen worden met deze manier van heling. Je weet vaak niet goed wat er net is gebeurd maar je voelt je lichter, net alsof je iets hebt afgeworpen. 


Gerapporteerde voordelen van een merkaba heling
– Lichter gevoel
– Ontspanning
– Verlicht (chronische) pijn
– Verbetert immuniteit
– Spirituele groei

 

Praktisch
Een merkabahealing kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Coachingsgesprek

 

Fotor_157651378700075

💖 … Samen op pad … 💖

 

Op je wandel doorheen het labyrinth des levens zijn vragen onvermijdelijk. Voor links kiezen heeft als gevolg dat je rechts niet hebt gekozen. Soms neem je pauze en raak je verstrikt in de mallemolen van de vragen, het kan dan fijn zijn om een verschillende visie te horen of je gedachtegang te toetsen. Wie weet vanuit een helicoptervisie te kijken,  even te connecten, om er weer helemaal in te kunnen staan.
We praten over jou als kapitein van je eigen schip. Een coachingsgesprek kan verschillende richtingen uitgaan, eventueel vergezeld met een ceremonie. Het kan ook verschillende invalshoeken hebben.

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van de sessie
Er is geen dieet noodzakelijk. Het coachingsgesprek zal zich op het moment zelf ontvouwen om de gepaste meerwaarde te bieden. Het kan de invalshoek krijgen van coaching maar ook van begeleiding.

 

Gerapporteerde voordelen van een coachingsgesprek
– Vernieuwde inzichten
– Je voelt je gesteund
– Vernieuwde motivatie
– Probleemoplossend
– Groei in verschillende richtingen

 

Praktisch

Een coachingsgesprek kan jij bij jou thuis doorgaan, op locatie of online.

 

SCHRIJF JE IN