… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

Toelichting

Rape & Tabakswater

ayahuasca-dream-800x675 B

… De kracht van het nu …

 

In onze huidige samenleving verliezen we ons al snel in dagdagelijkse bezigheden. We leven vooral in ons hoofd en zijn de voeling met onszelf en onze omgeving kwijtgeraakt. Vaak blijven we maar verder doen en op onze tanden bijten om alles wat zich in ons hoofd afspeelt rond te krijgen.

Nochtans is en blijft onze oorsprong de natuur en zijn wij als mens nog steeds dat ‘beest’ met al haar/zijn zintuigen. In de jungle van dit moment zijn we voornamelijk in het hoofd gaan leven, waar het vaak erg hectisch en intens kan zijn. Daarom wordt de roep naar rust, vrede en harmonie bij vele mensen steeds groter. Het is de Tobaccoplant die ons hierbij kan helpen. Je kan een dans met de tobacco aangaan om ervan te leren of om even uit de intensiteit van je eigen hoofd te stappen.


Rapé

Rapé is een combinatie van gefermenteerde tabaksbladeren aangevuld met as van wortels, schors, bladeren, zaden en olien. Zo ontstaat een mengsel dat specifieke energieën bevat, naargelang de gekozen mengeling. Tobacco wordt traditioneel gebruikt om ons te aarden en te centreren, en zo ook Rapé. Rapé wordt toegediend door middel van een traditionele blaaspijp, meestal uit bamboe of uit een bot van een dier, die Kuripe of Tepi genoemd wordt.

Tabakswater

Tabakswater is een aftreksel van tabaksbladeren. De bladeren rusten in water om de geneeskrachtige eigenschappen van de bladeren in het water te laten vervloeien. Het tabakswater wordt via de neus opgenomen en vergroot je staat van bewustzijn. Door deze verhoogde staat, worden je lichamelijke energieblokkades zichtbaar en kan je die gaan doorvoelen. Je aandacht keert eigenlijk terug naar je lichaam. Deze curandero kan dus een krachtige metgezel zijn op je pad van innerlijk werk.

 

Praktisch

Een sessie Maestro Tobacco kan bij jou thuis doorgaan of op locatie. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Microdose

3bf9d29394d11ee3ca7b1ce9d3c0948d B

 

 

 

… Microdosing …

 

Er is veel te doen rond microdosing de laatste tijd. Je vindt op netflix documentaires en het internet staat er vol van.
Het blijft op die manier allemaal een beetje in het ijle hangen voor sommige mensen. Ik stel mij daarom ter beschikking om meer informatie hieromtrent te verschaffen.

Je kan mij hiervoor contacteren op het nummer 0488/ 140 910

 

Sjamanistisch dieet

3376e05b419e39d5ea8be5727a75dd8a

 

… La Diëta …

Alles wat je tot jou neemt heeft onherroepelijk effect op de tempel waar je in huist. Je bent wat je eet. Alles wat jij tot jou neemt heeft invloed op hoe jij deze realiteit beleeft en hoe jij je voelt. Je dieet speelt hier uiteraard ook een rol in. De rol van suiker is enorm, of wat dacht je van zout dat je meer afschermt van de prikkels van buitenaf. Vaak stellen we onze voedingspatronen niet meer in vraag, tenzij we iets willen doen aan onze fysieke verschijning, of wanneer ziekte optreedt. Kijken naar onze voedingspatronen en alles terug in vraag stellen kan een hele goede gamechanger zijn om aan bewustzijnsverandering te doen.

Bij verschillende sjamanistische sessies is ‘la dieta’ aangewezen. Er zijn verschillende soorten sjamanistische diëten maar bij sessies van Stroomkr8 speelt vooral het niet eten van bepaalde voeding een bepaalde rol. Zo kan je meer gaan voelen wat een sessies met je doet omdat je er vatbaarder voor bent. Daag jezelf uit om 2 – 3 dagen in dieet te gaan door geen kruiden bij je maaltijd te voegen. Niets dat suiker bevat te eten. Een frietje steken of een bicky burger al helemaal niet. Vlees en vis is echt vanuit 2018. Kies voor een lekkere juice en laat alcohol achterwege. Zuivel is een no go. Citrusvrucht, sorry no can do. Groene thee of koffie bij het begin van de dag, helaas. Niets uit blik, jakkie! En op de koop toe geen seksuele betrekking, ook niet met jezelf, en al ook geen sigaretje achteraf. Wanneer je drugs inneemt kan de sessie niet doorgaan, alsook bepaalde medicatie.

Ja maar ja! Wat dan wel?

Rijstwafels! (zonder zout)
Rijst!
Fruit!
Verse groenten! (behalve tomaten)
Weinig aardappelen
Havermout!
Quinoa!
Bonen, linzen!

 

Ga voor 2 dagen, sowieso op de dag zelf, drink veel water, zeker de dag voor de sessie en de dag zelf.