… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

Jaguar Spirit

sjamanistische sessie

 

Jaguar Spirit

🐱 … Yayaya Yopito … 🐱

 

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe jouw lichaam spreekt? Zie of hoor jij deze signalen wel? In deze sessie leer je je lichaam echt voelen. Je zal leren praten met je lichaam in een taal die uit puur ‘weten’ bestaat. Je Zelf wordt door de Jaguar Spirit een stukje uit elkaar gehaald om meer bewustzijn te verkrijgen. Je derde oog wordt als het ware geopend waardoor je niet-fysieke spirituele dimensies kan ervaren. We leren onze eigen spirit te koppelen aan het menselijke bewustzijn om meer eenheid te verkrijgen in alle dimensies. Zo kunnen we fysieke blokkades opheffen en inzichten verwerven om een nieuwe wereld voor onszelf te scheppen. Deze sessie is een krachtige spirit die ons begeleidt om het oude loslaten & het nieuwe installeren. We laten de stroomkr8 van de Jaguar naar binnen vloeien door gewoon het traject met onszelf aan te gaan. Vergeet niet; jij bent de schepper die zichzelf schept. Wij zijn de nieuwe aarde. Die ligt niet buiten ons, maar juist vanbinnen, in onszelf. Ik. Jij. Wij. “The only way out, is in!”

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.

In de Jaguar Spirit sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² gegaan worden, …

 

Praktisch

Een Jaguar Spirit sessie kan bij jou doorgaan of op locatie (deze wordt aangekondigd in de agenda). Neem met ons contact op via contactformulier.

 

Gerapporteerde voordelen

– Nieuwe inzichten
– Aarding
– In het lichaam aanwezig
– Helend
– Vergroot inzicht

 

SCHRIJF JE IN