… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.


De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies


Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat?
Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

SJAMANISTISCHE SESSIES

Tobacco

sjamanistische sessie

 

maestro tobacco

🌱 … Mmmmmaestro Tobacco … 🌱

 

De tobacco die gebruikt wordt in ceremonieel werk zijn gefermenteerde tabaksbladeren. De tobacco brengt je altijd aarding en focus. Je wordt als het ware gevangen genomen door de stralende pulsen van warmte die elke cel in het lichaam doordringen. Dan ben je hier, nu. Tobacco is aardend, diep kalmerend en toch verheffend en verruimend. Er ontstaat een ruimte om te zakken, te mediteren, om uit te breiden, tot rust te komen. Het is de bedoeling dat we gaan leren van deze krachtige teacher. Je kan de tobacco het werk voor jou laten doen maar dan zal je nooit echt leren wat de plant jou komt te vertellen. Planten geven ons inzicht, wanneer jij weigert ervan te leren dan kan de plant jou overnemen en gaat alle info verloren.

Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer. We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, … We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat ons betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden. Laat de tobacco jou gidsen door naar binnen te keren. Terug te gaan voelen wat werkelijk speelt.

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een Tobacco sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.
In de tobacco sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, rapé geblazen, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² of pranayama gegaan worden, …

 

Gerapporteerde voordelen van een Tobacco sessie:

 • Meer focus
 • Meer rust
 • Meer aarding
 • Emotionele stabiliteit
 • Meer balans
 • Ontdekking van spanning in het lichaam

 

Praktisch

Een sessie Maestro Tobacco kan bij jou thuis doorgaan of op locatie. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Kambo

sjamanistische sessie

 

kambo

🐸 Currrandero Kambo …  🐸

 

Kambo, Sapo, phyllomedusa Bicolor of de reuze makikikker, is een kikker die voornamelijk voorkomt in de Amazone jungle. Als verdedigingsmechanisme scheidt hij/zij een substantie af die door sjamanistische culturen wordt gebruikt als medicijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de substantie die de kikker afscheidt een heleboel elementen bevat die een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam. Het verwijdert namelijk giftige stoffen, bacteriën en virussen. Tegelijk zorgt het ook voor het loslaten van emotionele bagage die opgeslagen ligt in het (energetisch) lichaam. Indianenstammen noemen dit proces panema: het verwijderen van donkere energie. Het geeft je immuunsysteem een schop onder de kont, zodat het weer op scherp staat!


Dag(en) voor de sessie & verloop van een Kambo sessie:

We raden aan om een sjamanistisch dieet te volgen de dag(en) voor de sessie. Voor meer informatie over hoe je dit precies doet kan je steeds contact opnemen. Hoe dan ook, of je nu een dieet volgt of niet, voor aanvang van de sessie dien je minstens 8 uur niet gegeten te hebben, anders kan de sessie NIETdoorgaan. Daarnaast is het belangrijk om 1 uur voor de sessie ook niets meer van water te drinken.

Het kan interessant zijn om even stil te staan bij wat je precies wilt bereiken met de sessie. Een duidelijke intentie maakt het genezingswerk alleen maar krachtiger. Ook kan je nadenken over de specifieke plaats en het patroon waar de puntjes met het medicijn op je lichaam worden geplaatst. Traditioneel is dit bij vrouwen op de benen aangebracht en bij mannen op de schouder.

Wanneer fysieke ongemakken hebt, je medicatie neemt of op een andere manier lichamelijke nadelen ervaart, laat dit dan zeker weten.

In dit groepstraject wordt Kambo in een traject van 3 sessies aangeboden met een lichte vorm van schaduwwerk. De sessies gaan door op zaterdagvoormiddag om 9u00.

 

Gerapporteerde voordelen van een kambosessie:
 • Meer energie
 • Meer focus
 • Helderheid van geest
 • Het gevoel van losgelaten te hebben
 • Emotionele stabiliteit
 • Meer balans
 • Minder ziek worden
 • Minder angstig zijn

 

Praktisch

Een kambo sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Jaguar Spirit

sjamanistische sessie

 

Jaguar Spirit

🐱 … Yayaya Yopito … 🐱

 

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe jouw lichaam spreekt? Zie of hoor jij deze signalen wel? In deze sessie leer je je lichaam echt voelen. Je zal leren praten met je lichaam in een taal die uit puur ‘weten’ bestaat. Je Zelf wordt door de Jaguar Spirit een stukje uit elkaar gehaald om meer bewustzijn te verkrijgen. Je derde oog wordt als het ware geopend waardoor je niet-fysieke spirituele dimensies kan ervaren. We leren onze eigen spirit te koppelen aan het menselijke bewustzijn om meer eenheid te verkrijgen in alle dimensies. Zo kunnen we fysieke blokkades opheffen en inzichten verwerven om een nieuwe wereld voor onszelf te scheppen. Deze sessie is een krachtige spirit die ons begeleidt om het oude loslaten & het nieuwe installeren. We laten de stroomkr8 van de Jaguar naar binnen vloeien door gewoon het traject met onszelf aan te gaan. Vergeet niet; jij bent de schepper die zichzelf schept. Wij zijn de nieuwe aarde. Die ligt niet buiten ons, maar juist vanbinnen, in onszelf. Ik. Jij. Wij. “The only way out, is in!”

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.

In de Jaguar Spirit sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² gegaan worden, …

 

Praktisch

Een Jaguar Spirit sessie kan bij jou doorgaan of op locatie(deze wordt aangekondigd in de agenda). Neem met ons contact op via contactformulier.

Gerapporteerde voordelen

– Nieuwe inzichten
– Aarding
– In het lichaam aanwezig
– Helend
– Vergroot inzicht

 

SCHRIJF JE IN

Silent Dance

sjamanistische sessie

 

silent dance

💃 … Vamos a bailar … 🕺

 

Stroomkr8 brengt deze groepssessie om terug te keren naar onszelf en te voelen wat er gaande is binnenin. Dit is jouw moment om alles eens goed los te schudden op verschillende soorten beats & jingles. Eénmaal terug in het lichaam aangekomen, kan je rond jou kijken… Doorbreek je de barrière van jezelf naar de wereld? Hoe voelt dat voor jou? Hoe voelt iemand anders zich? Delen we een dansmoment? Wat wordt er tussen ons gevoeld?

 

Silent dance vertaalt zich naar lichamen die tintelen, ogen die spreken voorbij het mentale, steeds in verbinding en dus met respect voor ieders grenzen die ontegensprekelijk worden aangevoeld. Aanvaard een ongesproken Ja, accepteer een ongesproken Nee, voel.

Alles blijft binnensmonds in deze sessie want er is maar 1 regel nl, je mag niet praten. Deze regel wordt dan ook strikt nageleefd en bij de derde overtreding word je gevraagd huiswaarts te keren (lachen wordt wel aangemoedigd & wordt niet aanzien als een overtreding 🙂 ). Het doel is immers opnieuw voeling te krijgen met ons ‘sprekende’ lichaam en haar wijsheid. Woorden zijn dan ook vaak een bevestiging van een dieper weten. 

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen dieet gevolgd te orden voor deze sessie. Deze sessie start met een ontvangst in een gemengde vrouwen/mannen cirkel, waarbij eerst het tabakswater de ronde doet. Daarna gaan we in een korte aardende meditatie, om dan in zachte beats te glijden. We ronden af met papier en stylo, waarbij ieder1 nog 3 papiertjes krijgt om uit te delen. Op je papiertje(s) schrijf jij jouw persoonlijke boodschap voor iemand met wie je die graag wil delen wanneer ieder1 huiswaarts trekt. Ook in het naar huis gaan vragen we niet te praten. Laat het universum jouw gids zijn.

 

Gerapporteerde voordelen

– Ontspannen
– Creativiteit
– In het lichaam aanwezig
– Losgelaten
– Verbinding ervaren

 

SCHRIJF JE IN

BREATHING SESSIES

Pranayama

Breathing sessie

 

pranayama website

🙏 … Let us breathe … 🙏

 

Ademen, Breathing, Pranayama, een inmiddels bekend sanskriet woord dat opgesplitst kan worden in prana, dat levenskr8 betekent, en ayama dat beheersing betekent. En dat is het ook; de beheersing van onze levensenergie. Ademen is een krachtig medicijn dat we altijd op zak hebben. Drie jaar geleden reisde Bart naar India waar hij in een ashram dagelijks 4 uur aan Yoga deed, meditaties bijwoonde, en pranayama beoefende. Hij ontmoet er ‘Jayesh’, een yogi die zijn leven veranderde door hem te tonen hoe contact te maken met het Zelf via meditatie en pranayama oefeningen. Jayesh begeleidt anderen in het los te laten, weg van alle blokkeringen die we zelf hebben geplaatst. Op die manier leren we opnieuw voelen, zien met klare ogen en los te laten wat we zo lang hebben opgehouden. Jayesh leerde Bart oefeningen en nam hem op sleeptouw. Nu biedt hij naast de Stroomkr8 0² ook ademsessies/pranayama aan voor specifieke klachten. Deze sessie kan in groep, maar wordt veelal in privésessies gegeven voor specifieke aandoeningen zoals depressie, angst, groei via ademhaling, …

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen specifiek dieet gevolgd te worden. Je wordt ontvangen op de locatie. We stemmen af(indien dit nog niet is gebeurd via email of telefoon) rond welke thema’s er gewerkt word. Op basis van deze info wordt een aangepast ademhalingsaanbod voorzien dat ongeveer 1u00 duurt.

 

Gerapporteerde voordelen 

 • Vernieuwde Energie
 • Ontspannend
 • Gevoel van in je kracht staan
 • Deblokkerend
 • Ruimtegevend

 

Praktisch

Een pranayama sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Stroomkr8 O2

Breathing sessie

 

🌬️ … I release control … 🌬️

 

Wat zorgt ervoor dat je lichaam beweegt en ademt? Wat regelt er je gevoelens en de manier waarop je denkt en jij je gedraagt? O.a. oude yoga geschriften vertellen ons dat hieraan een verfijnde energie ten grondslag ligt, nl. prana. Prana is totaal verschillend van de elektrische activiteit in je zenuwstelsel, toch vloeit het door heel je lichaam en word je het gewaar als je ademt. Door je ademhaling bij te sturen, kun je ook deze energiestroom sturen.

 

In Stroomkracht O² gaan we circulair gaan ademhalen in groep, met lekkere sjamanistische beats op de achtergrond. We zetten een groepsveld neer dat ons dieper doet zakken in de aarde. Wees niet verbaasd als je handen even krom trekken, of je de noodzaak voelt om je eens goed uit te rekken. Zalig gevoel is dat. Op mentaal, fysiek en energetisch niveau verandert er heel wat door simpelweg te ademen, door toepassing van het medicijn dat je steeds op zak hebt. Je lichaam krijgt een diepe reiniging, blokkades worden opgegeven. Soms komen tranen in de ogen samen met het gevoel ‘ergens doorgeademd te hebben.

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen specifiek dieet gevolgd te worden.
Deelcirkel – Tabakswater – Breathing – Deelcirkel
Heb je zin om op deze laagdrempelige sessie langs te komen, nieuwe mensen te leren kennen, je beter te voelen achteraf? Schrijf je dan gauw in en kom maar af! Welkom! 🎯

 

Gerapporteerde voordelen

 • Vernieuwde Energie
 • Verbetering mentaal welzijn
 • Verbeterde spijsvertering
 • Minder Stress
 • Gezondheidsverbetering

 

Praktisch

Een Stroomkr8 0² sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.
Het aanbod van Stroomkr8 wordt aangegeven in de agenda.

SCHRIJF JE IN

SUPPORT SESSIES

Merkaba Healing

Support sessie

 

merkaba healing webiste

⭐ … Mer ka ba ..⭐

 

Meer en meer mensen beginnen te beseffen dat we een multi-dimensionaal wezen zijn. Dat houdt concreet in dat we een leven leiden in deze realiteit (3de dimensie), maar ook in andere realiteiten. We hebben een bewustzijn hier, maar evengoed een bewustzijn in andere dimensies, denk maar aan je hogere zelf bijvoorbeeld. Het totale individuele bewustzijn in de verschillende dimensies heet de persoonlijke ziel.

We hebben een fysiek lichaam met een bewustzijn waarbij alle levenservaring wordt opgeslagen. De merkaba is een verruimd bewustzijnsveld. Bart is 16 jaar geleden aan de slag gegaan met Reiki, maar enkele jaren geleden overgeschakeld naar dit systeem. Voor Bart is het een completer en krachtiger helingssysteem omdat er ‘werk’ verricht wordt in de verschillende(meervoudige) dimensies.

Vanaf heden biedt Bart graag deze laagdrempelige, maar zéér krachtige healingsmethode aan. In een Merkaba sessie worden grote en intense energiestromen vrijgemaakt en gewerkt met mantra’s, gebed & symbolen om heling te brengen.

 

Dag(en) voor en na de sessie en verloop van de sessie

Je drinkt enkel water op de dag zelf en ook de dag erna. Je wordt ontvangen, we stemmen af, stellen een anamnese op om alles op punt te zetten. Jij als cliënt ligt tijdens de sessie rustig neer en je ontspant. Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. De merkabaheling is zéér krachtig & kan nog een tijdje doorwerken. Klachten als hoofdpijn, angsten, allerlei pijnen kunnen verholpen worden met deze manier van heling. Je weet vaak niet goed wat er net is gebeurd maar je voelt je lichter, net alsof je iets hebt afgeworpen. 


Gerapporteerde voordelen van een merkaba heling
– Lichter gevoel
– Ontspanning
– Verlicht (chronische) pijn
– Verbetert immuniteit
– Spirituele groei

 

Praktisch
Een merkabahealing kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Coachingsgesprek

Support sessie

 

coachingsgesprekwebsite

💖 … Samen op pad … 💖

 

Op je wandel doorheen het labyrinth des levens zijn vragen onvermijdelijk. Voor links kiezen heeft als gevolg dat je rechts niet hebt gekozen. Soms neem je pauze en raak je verstrikt in de mallemolen van de vragen, het kan dan fijn zijn om een verschillende visie te horen of je gedachtegang te toetsen. Wie weet vanuit een helicoptervisie te kijken,  even te connecten, om er weer helemaal in te kunnen staan.
We praten over jou als kapitein van je eigen schip. Een coachingsgesprek kan verschillende richtingen uitgaan, eventueel vergezeld met een ceremonie. Het kan ook verschillende invalshoeken hebben.

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van de sessie
Er is geen dieet noodzakelijk. Het coachingsgesprek zal zich op het moment zelf ontvouwen om de gepaste meerwaarde te bieden. Het kan de invalshoek krijgen van coaching maar ook van begeleiding.

 

Gerapporteerde voordelen van een coachingsgesprek
– Vernieuwde inzichten
– Je voelt je gesteund
– Vernieuwde motivatie
– Probleemoplossend
– Groei in verschillende richtingen

 

Praktisch

Een coachingsgesprek kan jij bij jou thuis doorgaan, op locatie of online.

 

SCHRIJF JE IN

Namasthee

Support sessie

 

🍵 … Namasthee … 🍵

 

Ik heb al een tijdje dezelfde (dag)💭droom! 1000+ mensen op een meditatie samenbrengen!😍Maar hoe doe je dat? Klein beginnen, we zien wel. 🤓Voila, Namasthee werd geboren. 🙏Namasthee is een uitnodiging aan ieder1 die meditatie, zichzelf, de medemens & de aarde een warm hart toedraagt.❤ Weg van alle verhalen, gewoon ik, jij, wij in deze realiteit. Samen.🌍Namasthee is een concept waar ieder1 vrij mag in mee participeren.Hoe werkt het?Eén iemand heeft ruimte en plaats om mensen te ontvangen en neemt contact op met Stroomkr8. Je krijgt een meditatie toegestuurd & welke soort thee we gebruiken die maand. Bij het begin van de Namasthee steek je 7 kaarsen aan in de vorm van een seed of life om je met het Namasthee veld te verbinden. We doen een kruinverbinding, de meditatie & een babbeltje.Hopelijk ontstaan er zo tal van groepjes & wie weet komt de droom ooit uit. Met alle groepjes samenkomen. Mensen met het hart op de juiste plaats & verschijnt de droom van 1000+ mensen. 😱– Enkel met vrije bijdrage, richt’prijs’ = gooi al je muntstukken in de hoed 🎩– Sereniteit is 🔑 bij het binnenkomen (hou het stil)

SCHRIJF JE IN