… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

Kambo

sjamanistische sessie

 

kambo

🐸 … Currrandero Kambo …  🐸

 

Kambo, Sapo, phyllomedusa Bicolor of de reuze makikikker, is een kikker die voornamelijk voorkomt in de Amazone jungle. Als verdedigingsmechanisme scheidt hij/zij een substantie af die door sjamanistische culturen wordt gebruikt als medicijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de substantie die de kikker afscheidt een heleboel elementen bevat die een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam. Het verwijdert namelijk giftige stoffen, bacteriën en virussen. Tegelijk zorgt het ook voor het loslaten van emotionele bagage die opgeslagen ligt in het (energetisch) lichaam. Indianenstammen noemen dit proces panema: het verwijderen van donkere energie. Het geeft je immuunsysteem een schop onder de kont, zodat het weer op scherp staat!


Dag(en) voor de sessie & verloop van een Kambo sessie:

 

 • We raden aan om een sjamanistisch dieet te volgen de dag(en) voor de sessie. Meer informatie vindt je hier, en je kan ook steeds contact opnemen. Hoe dan ook, of je nu een dieet volgt of niet, voor aanvang van de sessie dien je minstens 8 uur niet gegeten te hebben, anders kan de sessie NIET doorgaan. Daarnaast is het belangrijk om 1 uur voor de sessie ook niets meer van water te drinken.

 

 • Het kan interessant zijn om even stil te staan bij wat je precies wilt bereiken met de sessie. Een duidelijke intentie maakt het genezingswerk alleen maar krachtiger.

 

 • Ook kan je nadenken over de specifieke plaats en het patroon waar de puntjes met het medicijn op je lichaam worden geplaatst. Traditioneel is dit bij vrouwen op de benen aangebracht en bij mannen op de schouder.

 

 • Wanneer fysieke ongemakken hebt, je medicatie neemt of op een andere manier lichamelijke nadelen ervaart, laat dit dan zeker weten.

 

Gerapporteerde voordelen van een kambosessie:
 • Meer energie
 • Meer focus
 • Helderheid van geest
 • Het gevoel van losgelaten te hebben
 • Emotionele stabiliteit
 • Meer balans
 • Minder ziek worden
 • Minder angstig zijn

 

Praktisch

Een kambo sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN