… Met elkander …

 

 

Met Stroomkr8 bieden we naast onze individuele trajecten, groepstrajecten en losstaande sessies, ook een platform waar samenwerking centraal staat. Een samenwerking bestaat uit een andere lichtwerker die zijn diensten aanbiedt op dit platform en je een extra geeft omdat je de boeking via Stroomkr8 doet. Dat kan een sessie aan een gereduceerd tarief zijn, extra minuten of iets anders. 

 

Om je in te schrijven voor een sessie stuur je een bericht via het contactformulier waarna de lichtwerker in kwestie contact zal opnemen met jou om verder af te spreken.

 

Enjoy!

 

Chikambo

 

depositphotos_15780067-stock-photo-acupuncture-needles-on-chinese-coin (1)

Chikambo met Steven en Bart

 

Stroomkr8 werkt samen met Steven Huyge die Shiatsu in de wereld zet. Wij kennen Steven als iemand die gefundeerd en inhoudelijk te werk gaat. Zelf geeft Steven lessen rond Shiatzu en we mogen zeggen dat Steven een Oosters expert is. De samenwerking bestaat uit Steven en Bart van Stroomkr8 in dit geval. Je kan met specifieke klachten naar Steven gaan, die accupunctuurpunten gaat targetten die te maken hebben met jouw klachten. Op basis van deze punten, krijg je daarbovenop een heerlijke Shiatsu behandeling. Deze acupunctuurpunten zijn dan de plaats voor de gates van de Kambo sessie, op deze manier wordt vakoverschrijdend gewerkt om een optimale heling te brengen. Normaal kost de intake en Shiatsu behandeling 80 euro, een kambosessie 69 euro. We bieden dit aan voor 70 + 55 euro. Een korting van 24 euro. Steven zal met jou contact opnemen. Je boekt (via contactformulier) via de site en je betaalt vervolgens de beide lichtwerkers persoonlijk. Het Amazone medicijn wordt aangebracht op specifiek gekozen acupunctuurpunten om nog gerichter te kunnen werken.

 

De behandeling bestaat uit 3 onderdelen:

1. Vooraf vul je een vragenlijst in. Deze wordt gebruikt om een energetische diagnose te stellen volgens de traditioneel Chinese geneeswijzen met bijhorend aangepast voedings- en levensstijladvies

2. Je maakt een afspraak voor shiatsu (drukpuntenmassage). Aan de hand van de gevoeligheid van bepaalde energetische punten en zones en rekeninghoudend met je voorgaande energetische diagnose en klachtenpatroon, worden een aantal punten geselecteerd als toegangspoort voor de Kambo.

3. Korte tijd later ga je naar de Kambosessie met jouw specifieke toegangspoorten om jouw intentie nog meer kracht te geven

 

Tot dan!

 

SCHRIJF JE IN