… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

Tobacco

sjamanistische sessie

 

maestro tobacco

🌱 … Mmmmmaestro Tobacco … 🌱

 

De tobacco die gebruikt wordt in ceremonieel werk zijn gefermenteerde tabaksbladeren. De tobacco brengt je altijd aarding en focus. Je wordt als het ware gevangen genomen door de stralende pulsen van warmte die elke cel in het lichaam doordringen. Dan ben je hier, nu. Tobacco is aardend, diep kalmerend en toch verheffend en verruimend. Er ontstaat een ruimte om te zakken, te mediteren, om uit te breiden, tot rust te komen. Het is de bedoeling dat we gaan leren van deze krachtige teacher. Je kan de tobacco het werk voor jou laten doen maar dan zal je nooit echt leren wat de plant jou komt te vertellen. Planten geven ons inzicht, wanneer jij weigert ervan te leren dan kan de plant jou overnemen en gaat alle info verloren.

Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer. We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, … We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat ons betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden. Laat de tobacco jou gidsen door naar binnen te keren. Terug te gaan voelen wat werkelijk speelt.

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een Tobacco sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.
In de tobacco sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, rapé geblazen, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² of pranayama gegaan worden, …

 

Gerapporteerde voordelen van een Tobacco sessie:

  • Meer focus
  • Meer rust
  • Meer aarding
  • Emotionele stabiliteit
  • Meer balans
  • Ontdekking van spanning in het lichaam

 

Praktisch

Een sessie Maestro Tobacco kan bij jou thuis doorgaan of op locatie. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN