… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

SJAMANISTISCHE SESSIES

Tobacco

 

maestro tobacco

🌱 … Mmmmmaestro Tobacco … 🌱

 

De tobacco die gebruikt wordt in ceremonieel werk zijn gefermenteerde tabaksbladeren. De tobacco brengt je altijd aarding en focus. Je wordt als het ware gevangen genomen door de stralende pulsen van warmte die elke cel in het lichaam doordringen. Dan ben je hier, nu. Tobacco is aardend, diep kalmerend en toch verheffend en verruimend. Er ontstaat een ruimte om te zakken, te mediteren, om uit te breiden, tot rust te komen. Het is de bedoeling dat we gaan leren van deze krachtige teacher. Je kan de tobacco het werk voor jou laten doen maar dan zal je nooit echt leren wat de plant jou komt te vertellen. Planten geven ons inzicht, wanneer jij weigert ervan te leren dan kan de plant jou overnemen en gaat alle info verloren.

Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer. We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, … We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat ons betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden. Laat de tobacco jou gidsen door naar binnen te keren. Terug te gaan voelen wat werkelijk speelt.

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een Tobacco sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.
In de tobacco sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, rapé geblazen, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² of pranayama gegaan worden, …

 

Gerapporteerde voordelen van een Tobacco sessie:

 • Meer focus
 • Meer rust
 • Meer aarding
 • Emotionele stabiliteit
 • Meer balans
 • Ontdekking van spanning in het lichaam

 

Praktisch

Een sessie Maestro Tobacco kan bij jou thuis doorgaan of op locatie. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Kambo

 

kambo

🐸 … Currrandero Kambo …  🐸

 

Kambo, Sapo, phyllomedusa Bicolor of de reuze makikikker, is een kikker die voornamelijk voorkomt in de Amazone jungle. Als verdedigingsmechanisme scheidt hij/zij een substantie af die door sjamanistische culturen wordt gebruikt als medicijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de substantie die de kikker afscheidt een heleboel elementen bevat die een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam. Het verwijdert namelijk giftige stoffen, bacteriën en virussen. Tegelijk zorgt het ook voor het loslaten van emotionele bagage die opgeslagen ligt in het (energetisch) lichaam. Indianenstammen noemen dit proces panema: het verwijderen van donkere energie. Het geeft je immuunsysteem een schop onder de kont, zodat het weer op scherp staat!


Dag(en) voor de sessie & verloop van een Kambo sessie:

We raden aan om een sjamanistisch dieet te volgen de dag(en) voor de sessie. Voor meer informatie over hoe je dit precies doet kan je steeds contact opnemen. Hoe dan ook, of je nu een dieet volgt of niet, voor aanvang van de sessie dien je minstens 8 uur niet gegeten te hebben, anders kan de sessie NIETdoorgaan. Daarnaast is het belangrijk om 1 uur voor de sessie ook niets meer van water te drinken.

Het kan interessant zijn om even stil te staan bij wat je precies wilt bereiken met de sessie. Een duidelijke intentie maakt het genezingswerk alleen maar krachtiger. Ook kan je nadenken over de specifieke plaats en het patroon waar de puntjes met het medicijn op je lichaam worden geplaatst. Traditioneel is dit bij vrouwen op de benen aangebracht en bij mannen op de schouder.

Wanneer fysieke ongemakken hebt, je medicatie neemt of op een andere manier lichamelijke nadelen ervaart, laat dit dan zeker weten.

In dit groepstraject wordt Kambo in een traject van 3 sessies aangeboden met een lichte vorm van schaduwwerk. De sessies gaan door op zaterdagvoormiddag om 9u00.

 

Gerapporteerde voordelen van een kambosessie:
 • Meer energie
 • Meer focus
 • Helderheid van geest
 • Het gevoel van losgelaten te hebben
 • Emotionele stabiliteit
 • Meer balans
 • Minder ziek worden
 • Minder angstig zijn

 

Praktisch

Een kambo sessie kan bij jou doorgaan of op locatie. Neem met ons contact op via contactformulier.

 

SCHRIJF JE IN

Jaguar Spirit

 

Jaguar Spirit

🐱 … Yayaya Yopito … 🐱

 

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe jouw lichaam spreekt? Zie of hoor jij deze signalen wel? In deze sessie leer je je lichaam echt voelen. Je zal leren praten met je lichaam in een taal die uit puur ‘weten’ bestaat. Je Zelf wordt door de Jaguar Spirit een stukje uit elkaar gehaald om meer bewustzijn te verkrijgen. Je derde oog wordt als het ware geopend waardoor je niet-fysieke spirituele dimensies kan ervaren. We leren onze eigen spirit te koppelen aan het menselijke bewustzijn om meer eenheid te verkrijgen in alle dimensies. Zo kunnen we fysieke blokkades opheffen en inzichten verwerven om een nieuwe wereld voor onszelf te scheppen. Deze sessie is een krachtige spirit die ons begeleidt om het oude loslaten & het nieuwe installeren. We laten de stroomkr8 van de Jaguar naar binnen vloeien door gewoon het traject met onszelf aan te gaan. Vergeet niet; jij bent de schepper die zichzelf schept. Wij zijn de nieuwe aarde. Die ligt niet buiten ons, maar juist vanbinnen, in onszelf. Ik. Jij. Wij. “The only way out, is in!”

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.

In de Jaguar Spirit sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² gegaan worden, …

 

Praktisch

Een Jaguar Spirit sessie kan bij jou doorgaan of op locatie(deze wordt aangekondigd in de agenda). Neem met ons contact op via contactformulier.

 

Gerapporteerde voordelen

– Nieuwe inzichten
– Aarding
– In het lichaam aanwezig
– Helend
– Vergroot inzicht

 

SCHRIJF JE IN

Silent Dance

 

silent dance

💃 … Vamos a bailar … 🕺

 

Stroomkr8 brengt deze groepssessie om terug te keren naar onszelf en te voelen wat er gaande is binnenin. Dit is jouw moment om alles eens goed los te schudden op verschillende soorten beats & jingles. Eénmaal terug in het lichaam aangekomen, kan je rond jou kijken… Doorbreek je de barrière van jezelf naar de wereld? Hoe voelt dat voor jou? Hoe voelt iemand anders zich? Delen we een dansmoment? Wat wordt er tussen ons gevoeld?

 

Silent dance vertaalt zich naar lichamen die tintelen, ogen die spreken voorbij het mentale, steeds in verbinding en dus met respect voor ieders grenzen die ontegensprekelijk worden aangevoeld. Aanvaard een ongesproken Ja, accepteer een ongesproken Nee, voel.

Alles blijft binnensmonds in deze sessie want er is maar 1 regel nl, je mag niet praten. Deze regel wordt dan ook strikt nageleefd en bij de derde overtreding word je gevraagd huiswaarts te keren (lachen wordt wel aangemoedigd & wordt niet aanzien als een overtreding 🙂 ). Het doel is immers opnieuw voeling te krijgen met ons ‘sprekende’ lichaam en haar wijsheid. Woorden zijn dan ook vaak een bevestiging van een dieper weten.

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen dieet gevolgd te orden voor deze sessie. Deze sessie start met een ontvangst in een gemengde vrouwen/mannen cirkel, waarbij eerst het tabakswater de ronde doet. Daarna gaan we in een korte aardende meditatie, om dan in zachte beats te glijden. We ronden af met papier en stylo, waarbij ieder1 nog 3 papiertjes krijgt om uit te delen. Op je papiertje(s) schrijf jij jouw persoonlijke boodschap voor iemand met wie je die graag wil delen wanneer ieder1 huiswaarts trekt. Ook in het naar huis gaan vragen we niet te praten. Laat het universum jouw gids zijn.

 

Gerapporteerde voordelen

– Ontspannen
– Creativiteit
– In het lichaam aanwezig
– Losgelaten
– Verbinding ervaren

 

SCHRIJF JE IN