… De schepper die zichzelf schept …

 

 

De Stroomkr8 Trajecten zijn intense, diepgaande ervaringen gericht op het loslaten van emotionele bagage en het verwijderen van energetische blokkades. Het zijn totaalpakketten waarbij je niet alleen kennis maakt met verschillende plantmedicijnen maar je ook op andere manieren wordt ondersteund op het pad van heling en innerlijke transformatie.

 

Om je in te schrijven voor het Individueel traject kan je contact opnemen via het contactformulier.

 

 

Individueel traject

De Roos van Jericho

andreas-dress-WPQqM5dnXuk-unsplash

🌹 … Connecta, Rosa Rosa Rosaaa … 🌹

 

De rozen van Jericho leven in de woestijn en vermenigvuldigen zich zoals elke andere plant wanneer de omgeving vruchtbaar is. Wanneer de omgeving niet meer vruchtbaar is of niet hen niet meer dient dan maken ze hun wortels los en laten ze zich meevoeren door de wind. De wind van de warme woestijn brengt hen naar andere oorden, hopend op nieuwe vruchtbare voedingsbodem.

 

Je kan de roos met jezelf vergelijken. Momenten in je leven waar je wordt meegeblazen en dat je niet weet waar naartoe. Je hebt nood aan een veilige omgeving, naar aarde die jou ondersteunt; naar gezien worden wie je werkelijk bent. Rust vinden in jezelf. Inzicht krijgen op wat je zelf neerzet in deze wereld. Geopend worden, dat je kan bloeien.

 

In dit individueel traject zorgt Bart voor de wind en helpt hij jou je innerlijk kompas terug te vinden. Je doet dit samen, jij en Bart, met technieken vanuit verschillende continenten. We laten los, we maken lichter, we zetten richting, je komt terug bij je hart, alles afgestemd op jouw persoonlijke noden. Als je kijkt naar het verleden sta je met je rug naar de toekomst. We bekijken het verleden en nemen de lessen in ons op om ons om te draaien en met een fijn gevoel naar de toekomst te kijken en te beleven.

 

Op die manier kan jij net zoals de roos van Jericho opnieuw in bloei raken, in de juiste omgeving komen, waar ze zorgt voor vrede, kracht en overvloed. Jij gaat terug stromen. Een individueel traject verandert jouw leven ingrijpend en is een absolute wellness voor je toekomst. Het traject is enkel en alleen geschikt voor jou als je de confrontatie met jezelf wil aangaan.

 

Praktisch

Een individueel traject wordt in onderling overleg afgesproken, naar welke helingen worden gegeven, de duur en wat zich stelt. Laat je naam en telefoonnummer achter via het contactformulier en we nemen contact met jou op.

 

SCHRIJF JE IN