… Eerst geloven en dan zien …

 

 

Deelnemen aan een van onze losstaande sessies is de ideale gelegenheid om onze organisatie te ontdekken.
Zo krijg je de kans om de verschillende methoden van heling die Stroomkr8 brengt zoals plantmedicijnen, ademhalingsoefeningen, Silent dances, etc. afzonderlijk te ervaren.

 

De sessies zijn onderverdeeld in vier groepen:
1. Sjamanistische sessies
2. Breathing sessies
3. Support sessies

 

Benieuwd naar wanneer de eerstvolgende sessie doorgaat? Bekijk alle geplande sessies in onze agenda.

 

Onderstaande sessies worden door Stroomkr8 zelf georganiseerd.
Wanneer je zelf een sessie wil organiseren onder onze begeleiding, bij je thuis of op locatie, alleen of in groep, dan kan dat.
Laat ons iets weten via het contactformulier en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
Ook wanneer er geen sessies gepland staan in de agenda kan je via het contactformulier informeren naar nieuwe mogelijke data.

 

Silent Dance

sjamanistische sessie

 

silent dance

💃 … Vamos a bailar … 🕺

 

Stroomkr8 brengt deze groepssessie om terug te keren naar onszelf en te voelen wat er gaande is binnenin. Dit is jouw moment om alles eens goed los te schudden op verschillende soorten beats & jingles. Eénmaal terug in het lichaam aangekomen, kan je rond jou kijken… Doorbreek je de barrière van jezelf naar de wereld? Hoe voelt dat voor jou? Hoe voelt iemand anders zich? Delen we een dansmoment? Wat wordt er tussen ons gevoeld?

 

Silent dance vertaalt zich naar lichamen die tintelen, ogen die spreken voorbij het mentale, steeds in verbinding en dus met respect voor ieders grenzen die ontegensprekelijk worden aangevoeld. Aanvaard een ongesproken Ja, accepteer een ongesproken Nee, voel.

Alles blijft binnensmonds in deze sessie want er is maar 1 regel nl, je mag niet praten. Deze regel wordt dan ook strikt nageleefd en bij de derde overtreding word je gevraagd huiswaarts te keren (lachen wordt wel aangemoedigd & wordt niet aanzien als een overtreding 🙂 ). Het doel is immers opnieuw voeling te krijgen met ons ‘sprekende’ lichaam en haar wijsheid. Woorden zijn dan ook vaak een bevestiging van een dieper weten.

 

Dag(en) voor de sessie en verloop van een sessie

Er dient geen dieet gevolgd te orden voor deze sessie. Deze sessie start met een ontvangst in een gemengde vrouwen/mannen cirkel, waarbij eerst het tabakswater de ronde doet. Daarna gaan we in een korte aardende meditatie, om dan in zachte beats te glijden. We ronden af met papier en stylo, waarbij ieder1 nog 3 papiertjes krijgt om uit te delen. Op je papiertje(s) schrijf jij jouw persoonlijke boodschap voor iemand met wie je die graag wil delen wanneer ieder1 huiswaarts trekt. Ook in het naar huis gaan vragen we niet te praten. Laat het universum jouw gids zijn.

 

Gerapporteerde voordelen

– Ontspannen
– Creativiteit
– In het lichaam aanwezig
– Losgelaten
– Verbinding ervaren

 

SCHRIJF JE IN