… De schepper die zichzelf schept …

 

 

De Stroomkr8 Trajecten zijn intense, diepgaande ervaringen gericht op het loslaten van emotionele bagage en het verwijderen van energetische blokkades. Het zijn totaalpakketten waarbij je op verschillende manieren wordt ondersteund op je pad van heling en innerlijke transformatie.

 

Om je in te schrijven voor het Individueel traject kan je contact opnemen via het contactformulier.
Groepstrajecten worden op regelmatige basis georganiseerd door Stroomkr8 zelf en zijn terug te vinden in onze agenda.
Wanneer je graag zou deelnemen maar er zijn geen groepstrajecten gepland, laat ons dan iets weten via het contactformulier.

 

Individueel traject

De Roos van Jericho

andreas-dress-WPQqM5dnXuk-unsplash

🌹 Connecta, Rosa Rosa Rosaaa … 🌹

 

De rozen van Jericho leven in de woestijn en vermenigvuldigen zich zoals elke andere plant wanneer de omgeving vruchtbaar is. Wanneer de omgeving niet meer vruchtbaar is of niet hen niet meer dient dan maken ze hun wortels los en laten ze zich meevoeren door de wind. De wind van de warme woestijn brengt hen naar andere oorden, hopend op nieuwe vruchtbare voedingsbodem.

 

Je kan de roos met jezelf vergelijken. Momenten in je leven waar je wordt meegeblazen en dat je niet weet waar naartoe. Je hebt nood aan een veilige omgeving, naar aarde die jou ondersteunt; naar gezien worden wie je werkelijk bent. Rust vinden in jezelf. Inzicht krijgen op wat je zelf neerzet in deze wereld. Geopend worden, dat je kan bloeien.

 

In dit individueel traject zorgt Bart voor de wind en helpt hij jou je innerlijk kompas terug te vinden. Je doet dit samen, jij en Bart, met technieken vanuit verschillende continenten. We laten los, we maken lichter, we zetten richting, je komt terug bij je hart, alles afgestemd op jouw persoonlijke noden. Als je kijkt naar het verleden sta je met je rug naar de toekomst. We bekijken het verleden en nemen de lessen in ons op om ons om te draaien en met een fijn gevoel naar de toekomst te kijken en te beleven.

 

Op die manier kan jij net zoals de roos van Jericho opnieuw in bloei raken, in de juiste omgeving komen, waar ze zorgt voor vrede, kracht en overvloed. Jij gaat terug stromen. Een individueel traject verandert jouw leven ingrijpend en is een absolute wellness voor je toekomst. Het traject is enkel en alleen geschikt voor jou als je de confrontatie met jezelf wil aangaan.

 

Praktisch

Een individueel traject wordt in onderling overleg afgesproken, naar welke helingen worden gegeven, de duur en wat zich stelt. Laat je naam en telefoonnummer achter via het contactformulier en we nemen contact met jou op.

 

SCHRIJF JE IN

Groepstraject 1

De Kracht van Moeder Aarde

Shamanic-Snuff-by-Ivan-Kuxan-Sum

🌱Mmmmmaestro Tobacco … 🌱

 

De tobacco die gebruikt wordt in ceremonieel werk zijn gefermenteerde tabaksbladeren. De tobacco brengt je altijd aarding en focus. Je wordt als het ware gevangen genomen door de stralende pulsen van warmte die elke cel in het lichaam doordringen. Dan ben je hier, nu. Tobacco is aardend, diep kalmerend en toch verheffend en verruimend. Er ontstaat een ruimte om te zakken, te mediteren, om uit te breiden, tot rust te komen. Het is de bedoeling dat we gaan leren van deze krachtige teacher. Je kan de tobacco het werk voor jou laten doen maar dan zal je nooit echt leren wat de plant jou komt te vertellen. Planten geven ons inzicht, wanneer jij weigert ervan te leren dan kan de plant jou overnemen en gaat alle info verloren.

Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer. We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, … We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat ons betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden. Laat de tobacco jou gidsen door naar binnen te keren. Terug te gaan voelen wat werkelijk speelt.

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een Tobacco sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.
In de tobacco sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, rapé geblazen, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² of pranayama gegaan worden, …

 

Gerapporteerde voordelen van een Tobacco sessie:

 • Meer focus
 • Meer rust
 • Meer aarding
 • Emotionele stabiliteit
 • Meer balans
 • Ontdekking van spanning in het lichaam

 

Praktisch

‘De kracht van moeder aarde’ is een groepstraject van 3 sessies verspreid over 3 weken. De sessies gaan steeds door op vrijdagavond van 19u30 tot ongeveer 22u00, waarbij de data aangegeven worden in de agenda.

 

SCHRIJF JE IN

Groepstraject 2

De Kleur van de Kikker

download (20)

🐸 … Currrandero Kambo …  🐸

 

Kambo, Sapo, phyllomedusa Bicolor of de reuze makikikker, is een kikker die voornamelijk voorkomt in de Amazone jungle. Als verdedigingsmechanisme scheidt hij/zij een substantie af die door sjamanistische culturen wordt gebruikt als medicijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de substantie die de kikker afscheidt een heleboel elementen bevat die een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam. Het verwijdert namelijk giftige stoffen, bacteriën en virussen. Tegelijk zorgt het ook voor het loslaten van emotionele bagage die opgeslagen ligt in het (energetisch) lichaam. Indianenstammen noemen dit proces panema: het verwijderen van donkere energie. Het geeft je immuunsysteem een schop onder de kont, zodat het weer op scherp staat!


Dag(en) voor de sessie & verloop van een Kambo sessie:

We raden aan om een sjamanistisch dieet te volgen de dag(en) voor de sessie. Voor meer informatie over hoe je dit precies doet kan je steeds contact opnemen. Hoe dan ook, of je nu een dieet volgt of niet, voor aanvang van de sessie dien je minstens 8 uur niet gegeten te hebben, anders kan de sessie NIET doorgaan. Daarnaast is het belangrijk om 1 uur voor de sessie ook niets meer van water te drinken.

Het kan interessant zijn om even stil te staan bij wat je precies wilt bereiken met de sessie. Een duidelijke intentie maakt het genezingswerk alleen maar krachtiger. Ook kan je nadenken over de specifieke plaats en het patroon waar de puntjes met het medicijn op je lichaam worden geplaatst. Traditioneel is dit bij vrouwen op de benen aangebracht en bij mannen op de schouder.

Wanneer fysieke ongemakken hebt, je medicatie neemt of op een andere manier lichamelijke nadelen ervaart, laat dit dan zeker weten.

In dit groepstraject wordt Kambo in een traject van 3 sessies aangeboden met een lichte vorm van schaduwwerk. De sessies gaan door op zaterdagvoormiddag om 9u00.

 

Gerapporteerde voordelen van een kambosessie:
 • Meer energie
 • Meer focus
 • Helderheid van geest
 • Het gevoel van losgelaten te hebben
 • Emotionele stabiliteit
 • Meer balans
 • Minder ziek worden
 • Minder angstig zijn

 

Praktisch

De kleur van de kikker is een groepstraject van 3 sessies verspreid over 3 weken met een lichte vorm van shaduwwerk. De sessies gaan steeds door op zaterdagochtend van 9u30 tot ongeveer 12u30, waarbij de data aangegeven worden in de agenda.

 

SCHRIJF JE IN