De Kracht van Moeder Aarde

15/10 – 22/10 – 29/10 in Berlare


Mmmmmaestro Tobacco …

In deze materiële wereld, van illusies en dualiteit kan het soms moeilijk zijn om rust te vinden. Voortdurend zijn er nieuwe intense prikkels die ons afleiden en verleiden, waardoor we ongevoelig worden voor de fijnere vibraties om ons heen. Velen onder ons  Met de Maestro Tabacco nodigen we jullie uit om samen opnieuw te zakken in ons lichaam.   en de vele verleidingen en afleidingen maken het moeilijk om onze voeten op de grond te houden. Vaak zijn we onbewust verzadigd.


Tegelijkertijd beginnen meer en meer mensen te beseffen dat er iets niets klopt. Diezelfde mensen zijn terug op zoek naar de verbinding met zichzelf. Willen zich terug herinneren wie ze werkelijk zijn. Een zacht fundament leggen om een oprECHTE verbinding met een ander aan te gaan.


Al die afleidingen  Hierdoor worden we ongevoelig voor Het kan ons ongevoelig maken  Ook de drang naar mee we vaak overheerst door de vele prikkels zijn we onderhevig is het soms moeilijk om de vele verleidingen en afleidingen te weerstaan. Bovendien worden we voortdurend gebombardeerd met impulsen en  Nog luidere muziek, nog stevigere seks, … De drang naar steeds meer, harder, sneller sluimert lijkt voortdurend op de loer te liggen, en vaak zijn we niet bewust van de impact dat dit heeft op onze gemoedsrust op onze  van deze  Het is een van de vele manieren waarop  Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer. We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, …
We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat ons betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden.


Dit traject is een kennismaking met Stroomkr8 en de Tabacco plant. Tabacco is een eeuwenoud en krachtig plantmedicijn dat niets te maken heeft met de tabak zoals we die kennen in het Westen. In dit traject van drie groepssessies (3 opeenvolgende weken, telkens op vrijdagavond) nemen we de tijd om te zakken in ons lichaam en te verbinden met anderen. Tijdens de sessie wordt er tabakswater geschonken en wordt er ook Rapé voorzien. Een sessie duurt 2,5 tot 3 uur en is de ideale binnenkomer om elkaar te ont-moeten.


  • Kennismaking met de Tobacco spirit
  • Hoe jezelf aarden
  • Verbinding met jezelf en de ander
  • De kracht van het Nu
  • De Kracht van de Natuur


Je kan niet meer inschrijven voor dit evenement.