… De schepper die zichzelf schept …

 

 

De Stroomkr8 Trajecten zijn intense, diepgaande ervaringen gericht op het loslaten van emotionele bagage en het verwijderen van energetische blokkades. Het zijn totaalpakketten waarbij je niet alleen kennis maakt met verschillende plantmedicijnen maar je ook op andere manieren wordt ondersteund op het pad van heling en innerlijke transformatie.

 

Groepstrajecten worden op regelmatige basis georganiseerd door Stroomkr8 zelf en zijn terug te vinden in onze agenda. Wanneer je graag zou deelnemen maar er zijn geen groepstrajecten gepland, laat ons dan iets weten via het contactformulier.

 

Groepstraject 2

De Kleur van de Kikker

download (20)

🐸 … Currrandero Kambo …  🐸

 

Kambo, Sapo, phyllomedusa Bicolor of de reuze makikikker, is een kikker die voornamelijk voorkomt in de Amazone jungle. Als verdedigingsmechanisme scheidt hij/zij een substantie af die door sjamanistische culturen wordt gebruikt als medicijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de substantie die de kikker afscheidt een heleboel elementen bevat die een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam. Het verwijdert namelijk giftige stoffen, bacteriën en virussen. Tegelijk zorgt het ook voor het loslaten van emotionele bagage die opgeslagen ligt in het (energetisch) lichaam. Indianenstammen noemen dit proces panema: het verwijderen van donkere energie. Het geeft je immuunsysteem een schop onder de kont, zodat het weer op scherp staat!


Dag(en) voor de sessie & verloop van een Kambo sessie:

We raden aan om een sjamanistisch dieet te volgen de dag(en) voor de sessie. Voor meer informatie over hoe je dit precies doet kan je steeds contact opnemen. Hoe dan ook, of je nu een dieet volgt of niet, voor aanvang van de sessie dien je minstens 8 uur niet gegeten te hebben, anders kan de sessie NIET doorgaan. Daarnaast is het belangrijk om 1 uur voor de sessie ook niets meer van water te drinken.

Het kan interessant zijn om even stil te staan bij wat je precies wilt bereiken met de sessie. Een duidelijke intentie maakt het genezingswerk alleen maar krachtiger. Ook kan je nadenken over de specifieke plaats en het patroon waar de puntjes met het medicijn op je lichaam worden geplaatst. Traditioneel is dit bij vrouwen op de benen aangebracht en bij mannen op de schouder.

Wanneer fysieke ongemakken hebt, je medicatie neemt of op een andere manier lichamelijke nadelen ervaart, laat dit dan zeker weten.

In dit groepstraject wordt Kambo in een traject van 3 sessies aangeboden met een lichte vorm van schaduwwerk. De sessies gaan door op zaterdagvoormiddag om 9u00.

 

Gerapporteerde voordelen van een kambosessie:
  • Meer energie
  • Meer focus
  • Helderheid van geest
  • Het gevoel van losgelaten te hebben
  • Emotionele stabiliteit
  • Meer balans
  • Minder ziek worden
  • Minder angstig zijn

 

Praktisch

De kleur van de kikker is een groepstraject van 3 sessies verspreid over 3 weken met een lichte vorm van shaduwwerk. De sessies gaan steeds door op zaterdagochtend van 9u30 tot ongeveer 12u30, waarbij de data aangegeven worden in de agenda.

 

SCHRIJF JE IN