Als Stroomkr8 bieden we buiten onze individuele- en groepstrajecten en losstaande sessies, ook een platform waar samenwerking centraal staat. Een samenwerking bestaat uit een andere lichtwerker die zijn diensten aanbiedt op dit platform maar met een extra. Zo kan je bijvoorbeeld aan een gereduceerd tarief langs gaan, krijg je minuten extra en/of krijg je iets extra, als je boekt via Stroomkr8.
Stroomkr8 biedt alles aan voor 10 euro via de site. De volledige kost wordt bij de lichtwerker zelf vereffend. Bijvoorbeeld, jij wenst een Tai – Yoga massage bij Siska die 50 euro kost, dan reken je hier 10 euro af op de site en zal Siska met jou contact opnemen, jullie maken de afspraak en je betaalt terplekke 40 euro bij.
De meerwaarde voor jou om via hier te boeken ligt in het extra gedeelte. Bij Siska krijg je 10 minuten extra dan wanneer je bij Siska zelf boekt. De 10 euro die hier wordt betaald gaat integraal naar mensen die het wat moeilijker hebben financieel om bij te passen, of om kosten te drukken bij aankomende events.
Enjoy!

Meridianen kambo

Stroomkr8 werkt samen met Steven Huyghe die Shiatzu in de wereld zet. Wij kennen Steven als iemand die gefundeerd en inhoudelijk te werk gaat. Zelf geeft Steven lessen rond Shiatzu en we mogen zeggen dat Steven een Oosters expert is. De samenwerking bestaat uit Steven en Bart van Stroomkr8 in dit geval. Je kan met specifieke klachten naar Steven gaan, die accupunctuurpunten gaat targetten die te maken hebben met jouw klachten. Op basis van deze punten, krijg je daarbovenop een heerlijke Shiatzu behandeling. Deze accupunctuurpunten zijn dan de plaats voor de gates van de Kambo sessie, op deze manier wordt vakoverschrijdend gewerkt om een optimale heling te brengen. Normaal kost de intake en Shiatzu behandeling 80 euro, een kambosessie 70 euro. We bieden dit aan voor 70 + 50 euro. Een korting van 30 euro. Steven zal met jou contact opnemen. Je boekt via de site en je betaalt vervolgens de beide lichtwerkers persoonlijk.

 

Het Amazone medicijn wordt aangebracht op specifiek gekozen acupunctuurpunten om nog gerichter te kunnen werken.
De behandeling bestaat uit 3 onderdelen:

1. Vooraf vul je een vragenlijst in. Deze wordt gebruikt om een energetische diagnose te stellen volgens de traditioneel Chinese geneeswijzen met bijhorend aangepast voedings- en levensstijladvies

2. Je maakt een afspraak voor shiatsu (drukpuntenmassage). Aan de hand van de gevoeligheid van bepaalde energetische punten en zones en rekeninghoudend met je voorgaande energetische diagnose en klachtenpatroon, worden een aantal punten geselecteerd als toegangspoort voor de Kambo.

3. Korte tijd later ga je naar de Kambosessie met jouw specifieke toegangspoorten om jouw intentie nog meer kracht te geven

 

Tot dan!

Hatha Yoga met Siska
Hatha Yoga verwijst naar een reeks lichamelijke oefeningen (bekend als asana’s of houdingen), en langzame opeenvolgingen van deze asana’s, ontworpen om het lichaam op één lijn te brengen en energiekanalen te openen. Yoga asanas helpen je te ontspannen en hebben een helende werking op lichaam en geest.

In haar hatha yoga lessen leert Siska stapsgewijs asana series met een focus op alignment om kracht en flexibiliteit te ontwikkelen, evenals lichaamsbewustzijn wat zich vertaalt in een gezondere dagelijkse houding. Bovendien richt ze zich op mindfulness en bewust ademen, wat zal helpen om spanning in het lichaam los te laten en onze vaak onrustige geest te kalmeren. Ze combineert haar lessen graag met massage druktechnieken om je te helpen verdiepen in je stretches en twists.

Thai Yoga Massage

Siska’s Thai Yoga Massage is een zachte, persoonlijke, 60+10(Stroomkr8) minuten durende massage gebaseerd op de traditionele Thaise massage. Thai Yoga Massage is meer dan 2500 jaar oud en is beïnvloed door boeddhistische principes, Chinese geneeskunde en Ayurveda.

Je ontvangt deze diepe, volledige lichaamsmassage in losse kleding (zonder olie) op een futon, zodat je kan genieten van comfortabele druk op de belangrijkste meridiaanlijnen en acupressuurpunten. Naast Thaise druktechnieken om je bloedsomloop en energiestroom te stimuleren, wordt je ook begeleid in verschillende yoga asanas (houdingen) om je ruggengraat en spieren soepel te houden. Door een constante flow van bewegingen wordt deze massage vaak ervaren als ontspannend en verkwikkend tegelijkertijd.