… Met elkander …

 

 

Met Stroomkr8 bieden we naast onze individuele trajecten, groepstrajecten en losstaande sessies, ook een platform waar samenwerking centraal staat. Een samenwerking bestaat uit een andere lichtwerker die zijn diensten aanbiedt op dit platform en je een extra geeft omdat je de boeking via Stroomkr8 doet. Dat kan een sessie aan een gereduceerd tarief zijn, extra minuten of iets anders. 

 

Om je in te schrijven voor een sessie stuur je een bericht via het contactformulier waarna de lichtwerker in kwestie contact zal opnemen met jou om verder af te spreken.

 

Enjoy!

 

Tarotlezing

 

75ec399dc61d965d92e5168028521bf4

Tarotlezing met Ruben

 

“We can predict the future, when we know how the present moment evolved from the past.”

– Carl Jung

 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is de Tarot niet zozeer een middel om de toekomst te voorspellen maar veeleer een systeem dat aan de hand van symbolen en archetypes (oerbeelden uit het collectieve bewustzijn) tracht zicht te krijgen op wat er speelt in ons onderbewustzijn. Hierdoor ontstaat er een interactie tussen de persoon en de afbeeldingen op de kaarten dat antwoorden kan geven op de diepere vragen die we ons stellen. Het is een unieke manier om onbewuste patronen naar boven te brengen, waarna we beter in staat zijn om keuzes te maken die in lijn liggen met het Universum en ons Ware Zelf.

 

Bij een tarotlezing treedt Ruben op als vertaler van de kaarten en gaat hij samen met jou op zoek naar de onderliggende factoren die jouw levenspad op dat moment bepalen. Vooraf aan de lezing is er een kennismakingsgesprek en overloopt hij kort jouw horoscoop. De lezing gaat normaal gezien ’s avonds door, wanneer het rustig is, bij hem thuis.

 

SCHRIJF JE IN