… De schepper die zichzelf schept …

 

 

De Stroomkr8 Trajecten zijn intense, diepgaande ervaringen gericht op het loslaten van emotionele bagage en het verwijderen van energetische blokkades. Het zijn totaalpakketten waarbij je niet alleen kennis maakt met verschillende plantmedicijnen maar je ook op andere manieren wordt ondersteund op het pad van heling en innerlijke transformatie.

 

Groepstrajecten worden op regelmatige basis georganiseerd door Stroomkr8 zelf en zijn terug te vinden in onze agenda. Wanneer je graag zou deelnemen maar er zijn geen groepstrajecten gepland, laat ons dan iets weten via het contactformulier.

 

Groepstraject 1

De Kracht van Moeder Aarde

Shamanic-Snuff-by-Ivan-Kuxan-Sum

🌱 … Mmmmmaestro Tobacco … 🌱

 

De tobacco die gebruikt wordt in ceremonieel werk zijn gefermenteerde tabaksbladeren. De tobacco brengt je altijd aarding en focus. Je wordt als het ware gevangen genomen door de stralende pulsen van warmte die elke cel in het lichaam doordringen. Dan ben je hier, nu. Tobacco is aardend, diep kalmerend en toch verheffend en verruimend. Er ontstaat een ruimte om te zakken, te mediteren, om uit te breiden, tot rust te komen. Het is de bedoeling dat we gaan leren van deze krachtige teacher. Je kan de tobacco het werk voor jou laten doen maar dan zal je nooit echt leren wat de plant jou komt te vertellen. Planten geven ons inzicht, wanneer jij weigert ervan te leren dan kan de plant jou overnemen en gaat alle info verloren.

Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer. We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, … We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat ons betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden. Laat de tobacco jou gidsen door naar binnen te keren. Terug te gaan voelen wat werkelijk speelt.

 

Dag(en) voor de sessie & verloop van een Tobacco sessie:

De dag zelf is het aangewezen om in een sjamanistisch dieet te gaan.
In de tobacco sessie gaan we met elkaar delen wat speelt, wordt er tabakswater geschonken, rapé geblazen, wordt er in meditatie gegaan, kan er in een Stroomkr8 0² of pranayama gegaan worden, …

 

Gerapporteerde voordelen van een Tobacco sessie:

  • Meer focus
  • Meer rust
  • Meer aarding
  • Emotionele stabiliteit
  • Meer balans
  • Ontdekking van spanning in het lichaam

 

Praktisch

‘De kracht van moeder aarde’ is een groepstraject van 3 sessies verspreid over 3 weken. De sessies gaan steeds door op vrijdagavond van 19u30 tot ongeveer 22u00, waarbij de data aangegeven worden in de agenda.

 

SCHRIJF JE IN